text.skipToContent text.skipToNavigation

BLI KUND


Som kund hos Axfood Närlivs kan du alltid räkna med att du gör en bra affär! Vi ser till att du kan erbjuda dina kunder allt från roliga kampanjer, nödvändiga storsäljare till spännande nyheter. Du får även en personlig inloggning till vår e-handel där du kan lägga order och har den information du behöver för att planera dina beställningar och se över dina affärer.

 Driver du en mindre butik?

 

Du som driver en mindre butik inom dagligvaruhandeln kan gå med i vårt koncept Handlar´n. Vi erbjuder dig ett brett sortiment och stödjer dig i din butiksdrift med bland annat, profilering och säljlösningar. Vi finns hela tiden som stöd och sköter varumärket samtidigt som du får friheten att driva din butik som du vill.

 

Läs mer om Handlar´n här.

 

 

Driver du en kedja?

Du som driver en kedja i hela landet eller inom ett mindre område kan bli avtalskund hos oss. Som avtalskund på Axfood Närlivs får du sätta ett avtal tillsammans med en kundchef. Vi jobbar hela tiden med att erbjuda dig de bästa lösningarna för varje enskild butik.

Vill du bli avtalskund? Ansök här. 

 

 

Driver du en kiosk, spelbutik eller mindre butik och inte vill vara avtalsbunden?

Du som vill göra beställningar men inte vill vara avtalsbunden kan fortfarande handla hos oss. Vi erbjuder ett brett sortiment med spännande kampanjer, nyheter och storsäljare. Vi ser till att du som kund får en trygg leverans och enkel hantering, från beställning till faktura.

Vill du göra en beställning? Ansök om inloggning till vår webbutik
här.